Molen Molen
Molenaardigheden

Disclaimer, copyright en privacy

Disclaimer
Deze website heb ik opgezet in het kader van mijn hobby. Hoewel ik de getoonde informatie met zorg en aandacht heb samengesteld, kunnen er toch onvolledigheden en/of onjuistheden zijn opgenomen. Ik wijs elke aansprakelijkheid voor onvolledigheden en/of onjuistheden van informatie op deze site van de hand. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De (hyper)links in de pagina "externe links" leiden naar websites buiten het domein van Molenaardigheden, en zijn alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Molenaardigheden. Hoewel ik uiterst selectief ben ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan ik niet instaan voor de inhoud en het functioneren van die sites. Ik aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het functioneren van websites die niet door mij worden onderhouden.

Copyright
Algemeen uitgangspunt:
Alle afbeeldingen, foto's, teksten en gegevens op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u iets overnemen, neemt u dan voor toestemming s.v.p. contact op via het contactformulier.

Toelichting:
Ik wil graag andere onderzoekers helpen en de informatie die ik heb gevonden met iedereen delen. Sommige informatie heb ik echter na jarenlang speurwerk gevonden. Het zoeken in archieven, bladzijde voor bladzijde doornemen, het analyseren en trekken van conclusies over familiebanden is heel wat anders dan het verzamelen van gegevens op internet middels het intypen van een zoekwoord. Bij het resultaat van langdurig speurwerk zou ik het dan ook op prijs stellen dat ik als bron vermeld wordt. Betreft het echter informatie van na 1811 uit bevolkingsregisters en burgerlijke stand in Nederland, dan ligt dat anders, en heb ik veel minder problemen met het overnemen zonder bronvermelding.

Privacy
Uitgangspunt op deze site is om de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht te nemen. Ik heb dit gedaan door alleen genealogische gegevens op te nemen van reeds overleden personen. Op hen is deze wet namelijk niet van toepassing. Hoewel het natuurlijk leuk is om meer leven in deze site te brengen, heb ik hier uit praktische overwegingen vooralsnog niet voor gekozen.

Op deze website is het Nederlands Recht van toepassing.


De beheerder van Molenaardigheden,

Theo Molenaar
Alkmaar